Пропускане към основното съдържание

Търси се човек да изпробва плажовете по света

Шведското женско списание "Амелия" обяви, че иска да наеме човек, който да изпробва плажовете по света, съобщи Orange News.

Обявата за работата се е появила преди няколко дни и според редактора на списанието на нея вече са се отзовали стотици хора.

В описанието на длъжността се казва, че човекът ще трябва да посети няколко плажа в различни части на света и да напише подробни отчети за това как се почива на тях, пише БТА.

Човекът, който изданието ще наеме, трябва да може да плува, да прекарва дълго време на плажа, да обича да чете книги и да общува свободно с непознати. Освен че ще лежи на плажа, служителят ще трябва да посещава намиращите се край морето заведения, да ходи на всевъзможни процедури, които курортите предлагат, а също да може да се гмурка.

Този, който бъде назначен да изпробва плажовете по света, ще трябва да замине за Корсика, сред това за Кейптаун, а после да посети азиатски страни. Работата ще е временна. За месец назначеният служител ще получи възнаграждение в размер на 35 000 шведски крони (почти 4000 евро).

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.