Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от октомври 19, 2014

Полицайката за обиска: Нямам обяснение за нейните твърдения и мотив

"Борислава Латинкова да се подложи на полиграф" Нели Върбанова. Снимка: Булфото Студентката Борислава Латинова, която се оплака от груб обиск, е регистрирана в полицията за кражба. Това стана ясно от думите на полицай Нели Върбанова от 4-о РПУ, която е проверила момичето и после беше обвинена, че се е гаврила с него, съобщи bTV. За въпросната кражба на 20-годишната Борислава е наложено административно наказание. Върбанова е минала на детектор на лъжата и е издържала теста, но отказа да разкрие пред медиите какви въпроси са й били задавани.

Бедствено положение в Харманли, улици в Пловдив – под вода

Пловдив, Снимка: Dnes.bg Бедствено положение е обявено в Харманли. Причината – всеки момент може да се скъса язовирна стена, съобщиха за Dnes.bg от общината. Хора от общинската администрация обикалят града и предупреждават хората да се качват нависоко, защото Харманли ще бъде залят в ниската си част! Пътят за първомайското село Бяла е под вода от един метър. Обстановката в целия регион е изключително усложнена, коментират от пожарната.

Бургас в бедствено положение, преливат язовири, евакуират хора

Бургас, сн. Архив Кметът на Община Бургас Димитър Николов обяви бедствено положение в 13 ч. днес. Бедственото положение касае к-с "Меден рудник", "Акациите", "Победа", село Извор, село Маринка, вилна зона "Черниците", рибарско селище "Ченгене скеле". Изцяло затворен за движение е централния път Бургас - Созопол, както и Бургас - Извор. Община Бургас призовава да не се предприемат никакви пътувания. Спасителни екипи издирват овчар в село Маринка.

Припомнете си любимите детски филмчета на 90-те

Няма как да не си спомняме с умиление времето, което прекарвахме пред телевизорите в очакване на любимото детско. Това беше едно от малкото неща, които можеха да спрат за малко игрите ни пред блока и да ни приберат вкъщи. Идеалното време, в което и бабите ни бяха доволни, че могат да ни направят нещо за закуска, да не би случайно да останем гладни от безкрайните игри навън.