Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ да ме подкрепят за президент, зове Сидеров

Идеята на президента Георги Първанов за референдум относно проекта АЕЦ „Белене“ е лицемерие, коментира лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.

„Президентът имаше 10 години мандат, в които не направи нищо, когато се разпродаваше България. През последните дни на мандата тази псевдоактивност, която демонстрира, е с цел да замаже пасивността му през годините, когато си замълча в най-фрапиращите сделки“, заяви той пред Нова телевизия.

Сидеров прогнозира, че президентската формация АБВ ще направи дебют на тези избори.

„Първанов няма да се върне в БСП, а във формация, която да стъпи върху останките на АБВ“, каза още лидерът на „Атака“.  По думите му президентското АБВ няма облик, нямало и да добие.

По повод заявките на Алексей Петров да участва в предстоящите избори Сидеров беше още по-категоричен:
„Да заповядат и Маргините, след като професионалният български съд ги оправда, да станат президент и вицепрезидент“.

Още по темата

Сидеров не виждал засега други играчи за президентските избори, те тънели в неяснота и мъгла.
„Ако ГЕРБ подходят разумно, могат да ме подкрепят. Аз гледам дългосрочно“, обясни лидерът на „Атака“.

По думите му евентуален модел би могъл да бъде подкрепа за него, а после подкрепа на правителството на ГЕРБ или коалиция.

„Не може само издигането на кандидат на ГЕРБ да ме откаже от изборите“, врече се лидерът на Атака.
Подкрепата на „Атака“ за ГЕРБ е принципна, ние не искаме постове, категоричен е Сидеров.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.