Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от септември 23, 2012

Премиерът обеща още 150 млн. лв. за здраве

Правителството полага изключителни усилия в тежката икономическа и финансова ситуация, за да осигури средства за закупуване на нова апаратура, за модернизиране на болници и цялостното подобряване на здравните услуги в България. За 2013 година предвиждаме с около 150-160 млн. лв. повече в бюджета за здравеопазване.

Милиционерският PR само вреди на МВР

Милиционерският PR само вреди на МВР, коментира "Сега". Преди седмица медиите гръмнаха с новината, че вътрешният министър Цветан Цветанов е оказал помощ на две катастрофирали руски туристки. По-рано четохме разкази за акцията по спасяването на блъсната от кола американска туристка в Симеоново. И тя, както и рускините, беше извадила късмета министерският кортеж да е наблизо малко след произшествието.

Борисов дава урок по ораторство на Свилен Нейков

Премиерът Бойко Борисов дава урок по реторика на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков по време на правителственото заседание в сряда.

543 хил. валидни парафа за АЕЦ „Белене“! Радост в БСП

543 000 валидни подписа за провеждане на референдум за АЕЦ „Белене“ са събрани от БСП. Това съобщи регионалният министър Лиляна Павлова в рамките на парламентарния контрол, която обяви, че проверката вече е приключила.

Идва топъл октомври

Сравнително топъл октомври ни очаква тази година. Най-високите температури през месеца ще бъдат между 27 и 32 градуса, а най-ниските - между минус 1 и 4 градуса, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Тайните на колективното пазаруване

Груповото пазаруване, известно също така и като колективно пазаруване , оферира продукти и услуги на намалени цени, при условие, че определен брой купувачи закупят стоката. Началото на груповото пазаруване започва в древен Китай.

Мюфтийството подкрепи и с декларация обвинените в радикален ислям

С обвиненията в проповядване на радикален ислям се уронва авторитетът на религиозната институция на мюсюлманите, посочват в декларация от Главното мюфтийство.

Обещанията на ГЕРБ - "предизборна логорея"

Всенародната любов към ГЕРБ отдавна е изгубена, заяви председателят на БСП Сергей Станишев. Социалистът се заигра в изказването си с плакат, издигнат от протестиращите полицаи, които настояват за увеличаване на заплатите, с надпис: “Няма да ви пазим от всенародната любов“.

Намериха два начина да се пуши в кръчмите

"Измислиха как да се пуши в кръчмите", разкрива "24 часа". Схемите са две: "отоплена градина" и "частна стая". Градина - според тълкуването на ХЕИ - е всяко помещение, което е отворено от три страни. В хотелите, предполага се и в големите нощни заведения, се прилага подходът с "частната стая" - помещение, в което се влиза само с ключ или баркод. Такива места се смятат не за "обществено пространство", а за частно. Така въпреки повсеместните проверки на санитарните инспектори - намерени са начини за заобикаляне на забраната за пушене в заведенията и през зимата.