Пропускане към основното съдържание

Публикации

Показват се публикации от ноември 3, 2013

Преглед на последните новини от деня

"Дума" определя случилото се пред централата на БСП като "Омраза в розово". Липса на въображение. Това е най-малкото, което може да се каже по повод на вчерашната акция с боядисването на статуите пред "Позитано" 20. Ако приемем, че цветните фигури от "В крак с времето" бяха някаква форма на изкуство и протест, носеха някакво сравнително разбираемо послание, било то и неприемливо от всички, така и не стана ясно какво точно целеше тайфата десебари. Боята бе признак на безсилие и липса на оригиналност. Розово и лилаво. Банално дежавю.

Защо точно Бисеров?

Три превода към македонска банка в основата на разследването за пране пари Три мистериозни превода за 315 000 долара и 130 000 евро от сметки на Христо Бисеров в Швейцария към други сметки на доведения му син Ивайло Главинков в македонска банка сложиха край на 23-годишната политическа кариера на бившия вече зам.-шеф на парламента.

Облицовъчна плоча от мост на бул."Цариградско шосе" падна вчера

Плочи се откъртиха от моста на 4-ти километър Облицовъчни плочи от моста на бул. "Цариградско шосе" при Четвърти километър в София се откъртиха вчера и за малко не паднаха върху минаващ отдолу автомобил. За да избегне инцидента, шофьорът се удари в оградата, поставена около зелената зона на кръговото, пише "24 часа".

Борисов: Наглостта на Тройната коалиция е голяма

Борисов съди Бареков за 10 хил. лв., ако спечели дава парите на нуждаещи се ГЕРБ ще сигнализира за нарушения при сделката за закупуването на 2 нови самолета „Еърбъс 319“ за нуждите на "Авиоотряд 28" по време на управлението на тройната коалиция.

Новините от последния час

Преглед на печата на 7 ноември 2013 г. Докато правителството се чуди как да се справи с бежанската вълна, напористи адвокати са открили перспективна бизнес ниша и изкарват добри пари от нелегалните имигранти, разказва на първа страница "Сега". Срещу минимум 200 лв. на човек адвокатите предлагат на нелегално влезлите чужденци да им намерят гарант за тяхното пребиваване в България и квартира, за да могат да напуснат центъра по-бързо. Вече десетки чужденци са се възползвали от предлаганата услуга. Печалбата на посредниците от трима клиенти е близо 500 лв.

Кунева: Реформаторският блок е по-скоро реформаторска платформа, отколкото непременно коалиционно обединение

Партиите от блока обаче тепърва ще се допитват до членовете си Лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева не изключи съвместно явяване на избори на партиите от Реформаторския блок, като се запазят „физиономиите на партиите“. Кунева обаче подчерта пред БТА, че партиите тепърва ще се допитват до своите членове по тази тема.

ВМРО: НАП да провери кой финансира БХК

Същото да направи и прокуратурата, зоват войводите От ВМРО са изпратили писмо до НАП и до прокуратурата с искане да бъде установено откъде е финансирането на Българския Хелзинкски комитет (БХК). От партията са твърдо решени да бъде извадено на светло всичко около тази организация. Това бе обявено днес по време на извънредна пресконференция по повод образувано досъдебно производство срещу зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки, по сигнал на Българския Хелзинкски комитет, съобщиха от пресцентъра на партията.