Пропускане към основното съдържание

ГЕРБерите опряха до "независимите"

ГЕРБ ще разчита на независимите депутати за подкрепа по време на вота на недоверие.
Това стана ясно от думите на министър Цветан Цветанов след заседание на Парламентарната група на ГЕРБ.
На въпрос - дали е била обсъждана подкрепа от страна на "Атака" при вота на недоверие, Цветанов отговори: "Не сме говорили на подобни теми".

Още по темата

"Що се касае до подкрепата, която сме получавали досега, и която бихме могли да получаваме и в бъдеще от депутати в 41-то НС предполагам, че това е личен избор, така също и политически вариант, който се обсъжда от всяка една от политическите формации.

Предполагам, че във връзка с предстоящия вот всяка една от политическите формации, ще си изгради позиция, която ще декларира на вота", посочи Цветанов.

На въпрос по какъв начин ще си гарантират оставането на власт, Цветанов отговори: "Това, което е изразено публично и то не само в българския парламент, а и като позиция в Европейската народна партия... знаете, че има независими депутати, които са изразили своята подкрепа за българското правителство и за дясноцентристкото управление, изповядвайки евроатлантическите ценности", отвърна той.
На въпрос дали Волен Сидеров ще се добере до председателския пост на антикорупционната комисия, Цветанов каза, че това, което е взето като решение от парламентарната им група е - към настоящия момент – не.
Попитан какво са обсъждали тогава в продължение на половин час със Сидеров, Цветанов отговори, че са говорили за следствените действия във връзка с инцидента пред джамията в София.

Източник dnes.bg
Ключови думи:  Бойко Борисов, сергей станишев, Президентски избори 2011 кандит-президент

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.