Пропускане към основното съдържание

Стари муцуни изплуват за изборите


Слуховете около кандидата на ГЕРБ изкараха на яве множество кандидатури. Сред един от вариантите за президент излезе и Петър Стоянов.
"Не е изключено това да е едно от имената, над които премиерът Бойко Борисов умува", обясниха депутати от ГЕРБ. Те трескаво умуват кой може да е кандидатът на мнозинството за държавен глава, след като Генерала обяви, че вече е избрал човек за "Дондуков" 2 - надпартиен, с голям авторитет и популярност.
Според част от герберите Генерала може и да разговаря с Петър Стоянов, пише в. "Стандарт". "Експрезидентът обяви, че е огорчен от разцеплението в Синята коалиция, той може да дръпне част от гласовете на десните, ако се кандидатира за държавен глава", обясняваха депутати.
Междувременно по жълтите павета вчера трескаво се завъртяха още две имена за кандидат-президента на ГЕРБ. Стефка Костадинова е непартийният кандидат за държавен глава на Борисов, твърдяха мнозина. Според тях премиерът вече е имал не една и две срещи с великата спортистка и известна българка, за да я убеди да приеме поканата му. Засега и двете страни отричат подобен вариант.
Строителният министър Росен Плевнелиев също обяви, че не е получавал предложение от Бойко Борисов да стане кандидат за президент. "Няма такова предложение, аз поне не съм получавал предложения от премиера", каза Плевнелиев и добави, че за него "избори за каквото и да било не стоят на дневен ред". 

Източник actualno.com
Ключови думи: синя коалиция, сдс, ДСБ, румен христов, Президентски избори 2011, Прошко Прошков, местни избори 2011меглена кунева

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.