Пропускане към основното съдържание

Предизборен план на Борисов: Две ленти на ден

Ще откривам по минимум две неща ден, зарече се премиерът Бойко Борисов при откриването на Музея за съвременно изкуство в София.
"Ако не е това правителство, ще има хаос. В условия на криза, когато в наши съседи по улиците се лее кръв, в България откриваме магистрали, спортни зали, музеи", похвали се премиерът и обясни защо няма да отиде в парламента, където в 12,40 часа трябва да се гласува вота на недоверие. 
"Просто не ми е приятно да ги гледам и затова няма да ида да им го кажа в парламента. И никаква политическа толерантност няма да имам към тях, защото те искат да ни превърнат в съседните държави. И Станишев щеше да изглежда като колегата му Папандреу", мотивира се Борисов.
По повод критиките на левицата по време на дебатите на вота, че правителството е изхарчело целия излишък, оставен от Тройната коалиция, Борисов бил поръчал на Томислав Дончев да даде сметало на депутата Петър Димитров, защото от левицата не можели да смятат.
По думите на премиера Тройната коалиция е обявила 3,5–4 милиарда лева излишък и нищо не се е видяло от тях.

Още по темата

"Ние от първия ден почнахме да плащаме високите пенсии, как не ги е срам. Влязохме с повече от половин милион пасив от първия ден на правителството", оплака се за N-ти път Борисов.
"За тези, които искат хаос, да им гарантирам, че няма да го допуснем", зарече се премиерът. 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.