Пропускане към основното съдържание

Петър Стоянов – не, известна личност – да!

Кандидат-президентът на ГЕРБ ще е достатъчно известна личност, български гражданин, над 40-годишна възраст.

Така шефът на предизборния щаб на управляващите описа бъдещата номинация, която щяла да бъде обявена в началото на септември.

Цветанов отказа да коментира дали той или някой от останалите министри ще бъде кандидатурата на партията.

„Мисля, че това е достатъчно. Всичко, което се обсъжда в ГЕРБ, е съгласувано и обсъждано за началото на септември месец”, каза Цветанов.
По думите му кандидатът на ГЕРБ за президент е достатъчно известен и е имало достатъчно време да бъде атакуван.

Попитан дали е обсъждано името на президента Петър Стоянов за кандидат за президент на ГЕРБ, Цветанов каза: „Не” и посочи, че това е бил някакъв имагинерен слух.
МВР шефът категорично отрече информацията, че ГЕРБ по някакъв начин се е намесвал във вътрешните избори на Синята коалиция.
„Действително е похвално, че част от ромския вот вече се пренасочва към демократичните партии. Надявам се, че това ще спомогне за по-добрата интеграция на ромите в България“, коментира той съмненията за контролиран вот на сините избори.
Той каза още, че не се притеснява от вота на недоверие, искан от БСП и ДПС. 

Източник dnes.bg
Ключови думи: Бойко Борисов, сергей станишев, Президентски избори 2011 кандит-президент

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.