Пропускане към основното съдържание

Все пак концертът на Драгана и Весна пада заради траура

Концертът на Драгана Миркович и Весна Змиянац се отлага с един ден и ще се състои на 17 юни, петък, обявиха организаторите от Арт БГ. Причината е обявеният ден на национален траур.

Първоначално бе решено изявата на двете сръбски певици да започне с едноминутно мълчание в памет на жертвите от катастрофата на магистрала Тракия.

Мястото на провеждане и началният час остават непроменени – зала 1 на НДК от 21 ч., а билетите за 16 юни ще важат без презаверка за новата дата.

Драгана и Весна положиха всички усилия, за да отменят насрочените си за утре ангажименти в Западна Европа и да пеят за почитателите си в зала 1 на НДК. 

Двете и ние като организатори изказваме своята съпричастност към близките на загиналите ни сънародници и се присъединяваме към националния траур, заявиха от Арт БГ.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.