Пропускане към основното съдържание

Прошков ще е кандидатът на сините според предварителни резултати

Според предварителни резултати Прошко Прошков е спечелил изборите за общ кандидат на Синята коалиция за кандидат-кмет на столицата, съобщи „Фокус”.
Преброените досега гласове показват, че Прошков убедително е изпреварил кандидата на СДС Владимир Кисьов, по информация от пресслужбата на ДСБ.
Според партията на Иван Костов е малко вероятно тази нощ да стане ясно кой е спечелил надприварата за кандидат-президент на сините между Светослав Малинов от ДСБ и Румен Христов от СДС.
Според зам.-председателя на парламентарната група на Синята коалиция д-р Ваньо Шарков обаче, това е Румен Христов.
В полза на Христов били резултатите в Плевен, Свищов и Велико Търново. Според ДСБ пък Светослав Малинов печелел в София.

Все пак сигурен резултат ще има в понеделник.
В предварителните избори в неделя са участвали 60 хиляди души, включително и кандидат-кметът на БСП за София Георги Кадиев.
Една от изненадите на този вот беше високата активност в ромските махали на много места в страната.

Източник dnes.bg
Ключови думи: синя коалиция, сдс, ДСБ, румен христов, Президентски избори 2011, Прошко Прошков, местни избори 2011

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.