Пропускане към основното съдържание

ГЕРБери спешно на спявка за дар на Борисов

Красимир Велчев и Искра Фидосова събират спешно тази сутрин парламентарната група на ГЕРБ, за да мъдрят с какъв подарък да зарадват за ЧРД лидера си Бойко Борисов.
Лично Велчев щял да събира свежи идеи от близки и познати за 52-рата годишнина на лидера си.
"Много е трудно да избереш подарък на човек от такова ниво. Него не го вълнува колко е скъп подаръкът. Трябва да е нещо оригинално и полезно и да е изненада. Не върви да му купим например картина. Къщата му е пълна с платна и с ловни трофеи. Не ми се обикаля и в зоопарка, като миналата година", разказва пред в. "Монитор" терзанията си Велчев.
Миналата година депутатите зарадваха Борисов с нова клетка за лъвове в столичната зоологическа градина.
Тогава ГЕРБерите събраха 30 000 лв., срещу които на мястото на решетките трябваше да се поставят специални стъкла, издържащи на 20 джаула натоварване, и в помещението да се поставят ефектни африкански декорации.
Първоначалната им идея бе да осиновят на името на премиера някоя от големите котки, но се оказа, че всички си имат настойници.
Само преди два дни Бойко Борисов обяви, че с ужас мисли за рождения си ден.

Още по темата

"Първо съм казал на партията - нито искам някого да виждам, нито подаръци... Накрая ще се заключа някъде или ще избягам на 13-и. Преди да имам рожден ден ми беше любимото нещо. Аз си правех рождените дни в НДК горе. Има ли по-хубав ден от тоя? Идваха всички. А сега вече не искам никого да виждам!", сподели още 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.