Пропускане към основното съдържание

Осем жертви при катастрофа на "Тракия"

Осем души са загинали при катастрофа на автомагистрала „Тракия” тази нощ.

Около 01.00 часа на магистралата в платното в посока Бургас, на 126-ия километър автобус „Мерцедес”, който се движи по маршрутна линия на фирма „Бургас Тур – 90”, с шофьор на 43 години от Бургас, се преобръща и се запалва.

Осем души са починали, двама са с опасност за живота в кома.
Други 16 са ранени с различни травми, но са без опасност за живота.
Причините за тежката катастрофа се изясняват.

Все още не е ясно защо шофьорът е изгубил управлението и защо автобусът се е преобърнал.

Заради катастрофата движението по магистралата се отклонява в платното в посока Бургас. Платното край мястото на катастрофата е затворено.
Обиколният маршрут за Бургас е през село Труд.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.