Пропускане към основното съдържание

Елена Петрова смени оператора Светлин с женен бизнесмен

Елена Петрова смени оператора Светлин с женен бизнесмен
След като стана известно, че мъжът на Елена Петрова Аристотелис Фотилас й плаща, за да няма актрисата други мъже, новото й гадже я зарязало.


Операторът Светлин, който не е женен и иска истинско семейство, оставил тв звездата заради решението й да продаде чувствата им. Двамата са се разделили преди 3 седмици и Петрова официално е необвързана.

Според други слухове обаче точно тя е тази, която е взела решението за края на отношенията им. В Би Ти Ви се носи мълвата, че красавицата има нова изгора и това е причината за обрата в интимния й живот.

Горещата клюка гласи, че в живота на актрисата има нов мъж. Господинът бил солиден бизнесмен, а името му не е известно в шоу средите. Връзката с него отлично устройвала Елена, тъй като той също бил женен с деца и нямал желание да разваля брака си, научаваме от в. „Всеки ден”, пише kliuki.bg.

Съвсем наскоро актрисата беше убедена, че ще започне начисто живота си с нова любов и ново семейство. Близките на Елена се чудят какво я е накарало да приеме условията на Аристотелис и да остане негова жена.

„Едва ли са само парите. Тя не изкарва малко. Вероятно децата са оказали натиск, защото те много обичат баща си. Елена осъзнава, че за тях е най-добре да живеят с татко си”, коментират хора от обкръжението й.

Средства на звездата от „Стъклен дом” наистина не й липсват. Въпреки че сериалът свърши, тя има доста работа като лице на Би Ти Ви. Договорът й с медията продължава и тя получава пари редовно, макар да няма конкретни ангажименти. Тя е единствената звезда от сериала, която остана под крилото на телевизията. Затова се появиха и предположения, че новият й любовник като нищо може да се окаже някой медиен шеф, пише всекидневникът.

Източник hotnews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.