Пропускане към основното съдържание

Говорете му на Бойко Борисов

Преди две години на тази дата ГЕРБ постигнаха страхотна изборна победа, като малко им остана да спечелят абсолютно мнозинство и да управляват на „спокойствие".
730 дни по-късно общественото ни пространство посреща „юбилея" раздвоено (както винаги - силно любещо и мразещо).
Появи се фейсбук група с „еретичното" предложение днес дае „Ден без Бойко Борисов". Донякъде разбираме инициаторите - темпът, с който премиерът ни инспектира и открива най-различни видове обекти е уморителен не само за медиите, но и за читателите.
Ние обаче не сме склонни да „пуснем" точно днес Борисов в платен отпуск. Днес е важен ден - преполовява се мандатът му, сиреч удобен момент за равносметка и анализи. И най-вече - моментът, в който трябва да се чуе „гласът народен".
Затова ви каним във форума под този текст да изразите мнението си и оценката за двете години на Бойко Борисов и ГЕРБ. Знаете, тук може да се каже и напише всичко.
Все пак, молим за разбиране - откровени цинизми, вулгаризми, спамове и постинги не по темата ще бъдат изтривани.
Всичко най-интересно от мненията ви - официално, прошнуровано и прономеровано, ще бъде изпратено с писмо на министър-председателя, като част от стремежа ни да подпомогнем следващите две години управление.
Говорете Му!

Източник news.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.