Пропускане към основното съдържание

Крупен обир в Търново – от трезор липсват близо 400 бона

344 700 лева и 16 000 долара са откраднати трезора на банка във Велико Търново.
Не е ясно кога е извършен крупният обир. За него е сигнализирано преди два дни. Според съобщението на местната полиция касетите са претърсени между 24 юни и 16,30 часа на 4 юли.
От ОДМВР-Велико Търново засега отказват да дават каквато и да била информация по случая.
Касетите, от които липсват сумите са в трезор към банков офис на ул. „Оборище” в града. На тази улица има клон на Първа инвестиционна банка, но до момента от банката не потвърждават, че е обран техен трезор.

Само преди дни в столицата бяха задържани 10 души при неуспешен опит да оберат трезор на площад „Ал. Батенберг”.
Тогава разследващите обявиха, че арестуваните са лидери на локални организирани престъпни групи, които са се обединили, за да направят голям удар.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.