Пропускане към основното съдържание

Страхувам се за оцеляването си, проплака Али Юзеиров

"Забравихме вече за политиката, страхуваме се за оцеляването си. В апартамента ми в София са влизали неизвестни за мене лица. Изчезнали са само оригинални документи около регистрацията на партия ОТОМАН", заяви пред агенция София прес скандалният Али Юзеиров.
По думите му от България към Белгия са постъпили сигнали, че двамата братя са свързани с терористични организации.
"И едно доказателство не могат да намерят, че аз или брат ми имаме нещо общо с терористични, ислямистки или фундаменталистки организации", допълни Али Юзеиров.
Той изрази опасения, че в жилището му в столичен квартал е оставено нещо, което при евентуален обиск да бъде открито.
Освен това Юзеиров смята, че в дома му има техника за подслушване и наблюдение.
Един от важните документи, изчезнали от дома на Али Юзеиров в София, е отговор до него от Софийския градски съд по повод жалба срещу ДАНС.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.