Пропускане към основното съдържание

Господ праща изпитанията на силния!

"Случват се нещата, и то при условия на – има една притча, че "Господ праща изпитанията на силния" – най-тежка финансова криза, сега и цунами, и ядрени експлозии, просто не знам още какви изпитания може да се пратят на света в тези няколко години".
Така за пореден път премиерът Бойко Борисов разяснява на министрите си как у нас се строят магистрали и прословутата Спортна зала, която щяла да стане готова около 24 юли, става ясно от стенограма на заседанието на МС от сряда.
"Госпожо Фандъкова, около 24 юли ще стане готова Спортната зала. Това означава, че Столична община ще трябва да си пусне процедура за име, трябва да има име за тогава. Пътя трябва да го направите, отпред да е красота.
И след 24-ти организирайте с общината, може и с Министерство на физическото възпитание и спорта, разбира се, ако желаете, примерно една седмица може да й направим пробите, след като имаме актовете за ползване, с безплатни концерти, да я видят хората, и то с такива събития.
Помислете, предложете, няма да е лошо. Така че още една мечта – 22-годишна, на комунистите ще се сбъдне юли месец. Ще имат и спортна зала в София.
И на президента няма да му се налага да ходи всяко лято във Варна да гледа баскетбол и волейбол, а ще може да го гледа в София, и то в присъствието на 18 хиляди зрители", хвали се още премиерът

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.