Пропускане към основното съдържание

Преслава пробива в МТВ


Певицата пуска „Как ти стои“ на английски

Преслава по стъпките на Андреа
Преслава по стъпките на Андреа
Фолк певицата Преслава си е наумила да покори и европейската музикална сцена. Съвсем наскоро изпълнителката разкри, че е записала английска версия на актуалния си хит „Как ти стои“. Песента й звучала доста поп и така тя решила да я изпее и на най-говоримия език в цял свят. „В последния момент Росен Димитров ми направи един много симпатичен текст – да не прозвучи грубо, но английският текст даже ми харесва повече…“, призна Преслава, В момента тя се мъчи да се свърже с Кости, който да й прати английската версия, защото вече е записана, макар и само като демо версия. „Различна е, даже по-скоро като R’n'B бих описала звученето й. Дано да нямам никакви спънки, да успея да се свържа с Кости, защото той много пътува. И мисля да я пусна – може би няма да е точно с клип, но искам да видя реакцията на хората. Любопитно ми е да разбера как ще приемат мен в такава светлина“, казва звездата пред списание „Нов фолк“.
След разкритието й веднага из форумите започнаха да си чешат езиците феновете на Андреа. Според тях Преслава копира блондинката и досега се дразнела от успехите й зад граница, заради което решила и тя да се опита да пробие.

Източник kliuki.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.