Пропускане към основното съдържание

Пребиха охранител на кметство заради паркомясто

52-годишен охранител на кметството на район "Централен" в Пловдив беше зверски пребит по време на работа.
Инцидентът станал към 11,30 часа в понеделник, когато охранителят забелязал, че на едно от двете паркоместа за служебни коли пред районната администрация мъж паркира личния си автомобил.
Мъжът предупредил шофьора да премести колата си, защото паркингът е служебен. Тогава 30-годишният водач паркирал на друго място, след което се върнал и започнал да бие 52-годишния охранител. Неприятната случка се разиграла пред погледите на десетки пешеходци и служители на администрацията.
"Полицаите са открили пострадалия да лежи на улицата, облян в кръв. Те са задържали побойника за 24 часа и срещу него е образувано бързо полицейско производство", съобщиха за Dnes.bg от МВР-Пловдив.
Раненият охранител е приет в болница със счупена скула и аркада на веждата. Претърпял е една операция.
"Съжалявам за случката, потърпевшият служител е изключително интелигентен и винаги съвестно си е вършил работата”, каза за Dnes.bg кметицата на район „Централен” Райна Петрова. По думите й подобно агресивно поведение е недопустимо.
Петрова е посетила пребития охранител в болницата, в която той се възстановява.
Кметството на район „Централен” се намира на тясна еднопосочна улица в централната градска част на Пловдив, където проблемът с липсата на места за паркиране съществува от години.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.