Пропускане към основното съдържание

Къде си, Мачо предприемачо?

Какво трябва да прави една плеймейтка, да говори или да мълчи?
Какво трябва да прави една плеймейтка, да говори или да мълчи? Отговорът е – да пъшка! Кандидатките за тази титла мечтаят за петзвезден живот, задължително all inclusive, а и на бартер. От тяхна страна се иска само да са красиви и разкрепостени.
Мис Плеймейт е един от утвърдените конкурси у нас, който ражда модел на поведение сред подрастващите девойки, за жалост. Тези, които искат още незавършили училище да имат шанса да срещнат един доктор, да му благодарят и да не работят цял живот. Най-успешната плеймейтка е Николета Лозанова и тя е примерът за подражание.
Сцената на този конкурс наистина преобразява живота на кандидатките. Състезателният елемент да бъдеш номер едно в надпреварата не е най-важен, идеята е да оплетеш в мрежите си някой Мачо предприемачо.
Мис Плеймейт 2011 със сигурност ще се запомни повече от миналогодишното издание. Организацията на конкурса бе по-добра, селекцията на кандидатките за лесна слава, също. Водещата Мария Силвестър също си бе на мястото, за разлика от красивата Диляна Попова, която "впечатли" гостите на предния конкурс с монотонния си тембър и липса на капка живец при реализацията на сценария. Както винаги, и победителката Меги ще бъде подложена на дисекция.
А изброрът на №1 наистина бе изненадващ и ще бъде подложен на обсъждане. Защото победителката е по-подходяща за конкурс като Мис България, а не за Плеймейт. Може би заради това тя допадна на шефката на "Визаж" Жени Калканджиева, която често атакува типа "Златки", представящи се за модели. Другото, което отличи поне на пръв поглед Меги от останалите участнички, е, че обича да чете! Което си е истинска сензация, ако е вярно.
Първата, която възропта срещу нея, бе Гергана Райчевска. На Плеймейт 2010 тя бе сигурна, че ще се сдобие с първото място, дори час преди церемонията всичко изглеждаше предрешено. В крайна сметка бе избрана Дорис Дилова. При обявяването на победителката Райчевска възропта и на глас попита: "Какво е това?". Може би не й хареса, че събралата най-много гласове има по-малко силикон от нея.
Подгласнички в конкурса станаха сочените за фаворитки Моника от Дупница и Галя от Стара Загора. Именно в тях е "надеждата" за поддържане на армията на "Златките". Преди конкурса заралийката си направи PR с голи снимки в едно легло с Азис, но на всеки му е ясно, че идеята й не е била да вкара в "правия път" фолкзвездата.
Иначе за протокола сред гостите на конкурса се откроиха пластични доктори и техни творения като Златка Райкова, Гергана Райчевска и Мис Дупе Биляна Йотовска, разпадналия се дует Азис и Ванко 1, футболиста Гардар Гунглаугсон и далеч по-известната му съпруга Асдис Ран, строителния предприемач и бивш футболист Георги Илиев – Майкъла.
Николета Лозанова, която отскоро се изявява като певица, също гледа своите наследнички, като този път бе под крилото на медийния си изповедник Мартин Карбовски. Журналистът втрещи още на влизане, като прояви каприз по женски, че щял да се снима на стената на славата само ако е с Николета.
След края на церемонията плеймейтките се "раздадоха" на афтър парти с Андреа, като за радост на гостите си останаха по бельо.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.