Пропускане към основното съдържание

Цветанов тичал в крак с премиера

Депутатите на ГЕРБ категорично подкрепят министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Това обяви зам.-шефът на парламентарната група Валентин Николов по повод готвения вот на недоверие в сектор сигурност, който се очаква да бъде внесен в петък в НС.

Според него всички партии, които се обединили срещу вътрешния министър, използвали късата памет на хората. 

Затова той призова да се сложи в кантара на Темида, която е с превръзка на очите, за да се види какво е било преди и каква е реалността сега.

„Имаше поръчкови убийства, отвличания, скандали, имаше доклади от нашите евроатлантически партньори, които бяха особено негативни. Какво имаме сега – прекратени поръчкови убийства, прекратени магистрални обири, доклади от нашите евроатлантически партньори, които са положителни и окуражаващи“, защити Николов силовия вицепремиер в кабинета на Борисов.

„Като сложим наистина в кантара на Темида, от едната страна ще натежи толкова много, че не виждам техните аргументи за вот на недоверие“, отсече той и добави, че сектор сигурност е един от най-силните.

„Министър-председателят е казал, че всички трябва да тичат в един крак с него, аз съм сигурен, че министър Цветанов тича много добре“, сигурен е Николов.
Според него опозицията иска дестабилизация на правителството не, за да падне, а да започнат да се пазарят с него и да си слагат министри. Това обаче ГЕРБ нямало да го допусне.

За ГЕРБ вотът бил измислен.

„Категорично мисля, че няма да има нови избори. Паметта на българския народ не е толкова къса”, коментира още Николов.
По думите му в секторните политики има стратегии, които се спазват и все повече българският народ ще усеща какво се прави.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.