Пропускане към основното съдържание

Премиерът има интуицията на Живков и печели!

В характерния си стил телевизионният водещ проф. Юлиан Вучков направи безпощаден разбор на политическата ситуация и политиците у нас.

„Нищо не е нормално и сериозно в нашата държава“, отсече той пред TV 7.

Професорът определи като абсурд, че можеш да седнеш почти без никаква кампания и контакт с хората в креслото на държавен глава.

Според Вучков през последните 20 години партиите предлагат два вида хора за поста президент. Едните били „бивши провалени и вредни политици“, а другите –  анонимници.

По този повод той запита: „Кой е Румен Христов?, а „Меглена Кунева е едно недоразумение“.

Той отправи и остра критика и към евентуалния кандидат-президент на БСП Георги Гергов.
„Каква е неговата култура, за да бъде президент?“, възкликна професорът и попита как точно този човек е натрупал парите си. 

„Панаирът, ЦУМ – това са скъпи неща. От свинете ли е натрупал Георги Гергов тези пари?“, запита популярният телевизионен водещ.

Той не спести и критиката си към президента Георги Първанов. Вучков го обвини, че движи компроматните войни у нас. 

Другите грехове на Първанов били близостта му до кредитните милионери, както и че е създал „разбойническата Тройна коалиция“.

Според проф. Вучков е изключено Бойко Борисов да участва в президентската надпревара. 
„Без него правителството ще се срине. Само той го крепи!“, отсече той. 

Професорът смята още, че премиерът печели от факта, че има интуицията на Живков и имитира положителните му характеристики успешно.

Вучков отрече информация в жълтата преса, че ще става баща, но пък се обяви горещо за метода ин витро.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.