Пропускане към основното съдържание

Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"

Волен Сидеров обяви, че на тримата отцепници от негова партия им е платено, за да напуснат ПГ на "Атака".
"Моето обяснение е много кратко, от четири буквички, казва се – пари", категоричен бе той пред БНТ.

Още по темата

"Обясних вече няколко пъти, че сегашния закон за политическите партии изключително порочно е написан, в тази част за субсидиите. И според този текст, когато някой напусне парламентарната група и се обяви за независим, обаче напише една декларацийка – аз принадлежа със сърце и душа, телом и духом към партията БСП, ГЕРБ, ДПС или партията на Йоло Денев, от субсидията на "Атака" се режат за човек – 50 000 на транш и отиват в тази партия.
"Тази партия вече със съответния другар си намират начин как да си делят парите. Ето това е схемата – много проста", допълни още Сидеров.
Вече бюджета на "Атака" е отрязан за първия от тези, напуснали четирима. И сега това очаквам да се повтори по три за следващите трима. Аз имам данни, че те са вече ходили да разговарят преди няколко месеца, с високопоставено лице в ГЕРБ, точно по тази тема.
Dnes.bg припомня, че в края на май Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев декларираха оттеглянето си  от "Атака".
С действията си те се разграничиха от поведението на партията от последните седмици, които били недопустими за цивилизования свят.
Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение. Чашата им обаче преляла при сблъсъците пред джамията "Баня Баши".

Източник dnes.bg
 Ключови думи: ВОЛЕН СИДЕРОВ, атака, Валентин Николов,

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.