Пропускане към основното съдържание

Вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони...

Тайната на дамската чанта е разкрита - жените наистина успяват да наблъскат всичко в нея, с изключение на кухненската мивка, пише "Дейли експрес".
Вампирска вуду кукла, отвертки, секс играчки, камертони - това са само част от по-нетрадиционните предмети, които се откриват в дамска чанта.
От скритите й дълбини могат да бъдат извадени още карти таро, бебешки зъби, кучешки бисквити, CD-та с порно, чужди лекарства и дори резервно бельо.
Повечето жени носят "утешителни" предмети в чантата си, като например първите обувки на децата си, кичури от косите им или часовниците на бащите си.
Дамите често "тъпчат" чантите си с романтични спомени - тапа от бутилка шампанско, камъчета от речния или морския бряг, конфети от сватбата си.
За сравнение - най-организираните представителки на нежния пол носят в чантата си паспорт, шофьорска книжка и копия от важни документи като акт за раждане или брачно свидетелство.
21% от жените споделят, че комплиментите за чантите им ги ласкаят. Една трета признават, че винаги забелязват чантите на другите дами, информира БТА.
"Безопасни игли, болкоуспокояващи, закуски - докато жената има своята дамска чанта, тя винаги ще е подготвена за всякакви ситуации", казва Катрин Айсман, автор на книгата "Как да преценим жената по дамската й чанта".

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.