Пропускане към основното съдържание

Борисов разбива "Атака", купува депутати, твърди РЗС

До изборите наесен ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на „Атака“, прогнозираха от РЗС.
„От днешния пленарен ден можем да направим два съществени извода: Сидеров е политически труп, а Борисов – лъжец“, съобщават от партията по повод решението на парламента, с което депутатите отхвърлиха предложението на „Атака“ Волен Сидеров да оглави комисията „Антимафия“. 
„Волен Сидеров напълно приключи с политиката. Днешното гласуване в Парламента показа ясно, че от тук нататък ГЕРБ няма да подкрепят нито едно предложение на Атака. Откакто управляващите си напазаруваха депутати, ГЕРБ вече няма нужда от подкрепата на една неофашистка, ултранационалистическа  партия и спокойно могат да я изхвърлят на политическото бунище“, коментират от РЗС.

Още по темата

„РЗС от опит знае как управляващото мнозинство с ченгеджийски комбинации купува депутати и разтуря групи и затова прогнозираме, че до изборите ГЕРБ окончателно ще разбие парламентарната група на Атака“, отбелязаха хората на Яне Янев. 
Според тях по напълно милиционерски тертип ГЕРБ се отнася с всеки свой съюзник – употребява го и го изхвърля.
„За управляващата партия няма ценности и морал в политиката. По същия начин Бойко Борисов се отнася с България. Както се гаври с партньорите си, така се подиграва и с българския народ. За две години управление на Борисов вече за никого не е тайна, че неговите обещания не струват и стотинка и би предал всеки и всичко в името на користните си планове и интереса на групировките, за които работи“, смятат от РЗС.  

Източник dnes.bg
 Ключови думи:  Бойко Борисов, ВОЛЕН СИДЕРОВ, РЗС

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.