Пропускане към основното съдържание

Николета и Алисия горди от разбиването на националния отбор по футбол


Николета Лозанова и Алисия са причината за разделението в националния ни отбор по футбол. Плеймейтката и фолк певицата забъркаха сложна интрига между Валери Божинов и сина на президента на БФС вратаря Ники Михайлов, която обаче нажежи страстите в отбора до червено.
Присъствието на Божинов и бившето гадже на Михайлов младши – Николета Лозанова, на какви ли не светски събития и явните демонстрации на любовта им предизвикаха гнева на Ники и ревността го накара да застане открито срещу противника си. Гостуването му в „Шоуто на Иван и Андрей“ му даде възможност да нападне директно Божинов. Вратарят обвини Божинов в слаба игра и поясни, че новия възлюбен на плеймейтката има пет гола за пет години. Според Михайлов младши Божинов няма основание да иска да рита с националите, след като не можел да си намери място в отбора си, макар италианският тим да заема последно място.
Изявлението на вратаря от телевизионния ефир бяха приети с гняв и неразбиране от съотборниците му. Според тях синчето на Боби Михайлов не може да прави подобни изказвания, като се има предвид как и на каква възраст влезе в националния отбор. Стелян Петров толкова се вбесил от поведението на Михайлов младши, че дори обмислял след мача с Швейцария да предаде демонстративно капитанската си лента на любимия на Алисия.
Ето как една професионална силиконка и една такава под прикритието на музиката успяха да завъртят главите на уж големи мъже и с това да сложат прът в спиците на и без това почупения български футбол.

Източник kliuki.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.