Пропускане към основното съдържание

Вой от ГЕРБ: БСП постоянно ни саботира!

БСП цели да трупа рейтинг, играейки си със страховете на хората, и така се опитва да саботира усилията на правителството да строи магистрали, да усвоява средства от европейските програми и да създава икономически активни граждани.
Това заявяват в декларация от парламентарната група на ГЕРБ.
Според управляващите БСП вече е започнала предизборната си кампания крайни негативно.
"След управлението на тройната коалиция българите вече не вярват на обещания, искат само резултати", каза депутатът Иван Вълков.  
"Спрете да хвърляте пепел в очите на българите, спрете да се подигравате и да лъжете официалните институции, академичните институции, бизнеса и най-вече хората", призоваха от ГЕРБ.
"Всички видяхме резултатите от вашето управление. Обещахте ни „Тракия”, но не я направихте, обещахте „Люлин”, не я направихте, обещахте ни завършени „Струма” и „Марица”, няма ги и тях", обърна се Вълков към социалистите. 
"За разлика от левицата ние доказахме, че стоим зад обещанията си", категорични са от ГЕРБ.
"Спрете да лъжете хората, че са бедни, защото се строи инфраструктура", настоя Вълков.
От ГЕРБ декларираха още, че правителството им залага на укрепването на бизнеса и създаването на икономически активни българи.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.