Пропускане към основното съдържание

Пловдивчани харесват Борисов, искат кмет от ГЕРБ

По-голямата част от пловдивчани одобряват управлението на премиера Бойко Борисов, показва проучване на MBMD, проведено в периода 15-22 февруари.
40% от гражданите биха гласували на избори, защото смятат, че е много важно кой ще ги управлява. По-голямата част от избирателите обаче не са решили за кого ще пуснат своя вот, допълни директорът на агенцията Мира Радева.
41% от живеещите в Града под тепетата упрекват кмета Славчо Атанасов, че не акцентира усилията си във важни приоритетни проблеми, а пилее енергията си в незначителни неща.
Ако изборите са днес, най-вероятно настоящият управник на града няма да спечели втори мандат.
Според пловдивчани той е загубил доверието им, защото се е поддал или провокирал вътрешнопартийни конфликти.
"Славчо Атанасов може да бъде избран отново само с гласовете на ГЕРБ, което е малко вероятно“, отбеляза Мира Радева.
На въпрос: „Ако изборите бяха днес, за кого бихте гласували”, 25,8 на сто отговарят, че ще гласуват за кандидат от партия ГЕРБ. 18,7% посочват, че ще гласуват за личност, която харесват, независимо от коя партия е, 17,7% заявяват, че ще гласуват за Славчо Атанасов, а кандидатът на БСП би спечелил около 4,2%. 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.