Пропускане към основното съдържание

Ванга предсказала химическа война


Ванга предсказала химическа война
Поредният библейски катаклизъм веднага бе последван отнова кръстоносна война в Либия. Милиони хора са настръхнали и всеки момент очакват най-страшното - ядрените блокове в Япония да се взривят или Кадафи да извади скрито атомно оръжие. Според руските летописци на Ванга тя е предрекла всичко това, което днес ни тревожи, предаде АСН.
"През 2011 г. в резултат на изпадналите радиоактивни отпадъци в Северното полукълбо няма да останат нито животни, нито растителност. Мюсюлманите ще започнат химическа война срещу останалите живи европейци", предупредила петричката пророчица.
Японците засега удържат положението в засегнатата от цунамито атомна централа "Фукушима".
Земетресението в страната на самураите обаче все пак предизвика изтичане на радиация от тамошната АЕЦ. В същото време войната на НАТО и ООН срещу Кадафи изглежда все по-непредвидима. Сред арабистите вървят тревожни коментари, че е твърде вероятно либийският диктатор да е скътал за черни дни химически оръжия. Ако това е вярно, то предсказанията на Ванга неизбежно ще се сбъднат.
Около 2014 г. феноменалната българка видяла, че болшинството от хората ще страдат от абсцес, рак на кожата и други кожни болести, появили се вследствие на химическата война. През 2016-а пък Европа ще бъде почти обезлюдяла.
Ванга винаги е казвала, че човек има сбодната воля да променя съдбата си. Да се надаваме, че тези й апокалиптични видения няма да се материализират, а ще останат само в сферата на потенциалното ни бъдеще, с което ще се разминем.

Редактор: Десислава Ушатова

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.