Пропускане към основното съдържание

Порноклип пред училище втрещи Садово

Скандален порноклип шокира жителите на град Садово.
Участниците в него са 14-годишни ученици от училище "Гео Милев” в града. Те били снимани от свой връстник, докато правят секс в непосредствена близост до учебното заведение.
Непълнолетният оператор на видеото обещал да не разпространява клипчето, а то да остане само за „домашно ползване“. В крайна сметка обаче желанието да сподели любопитното видео надделяло и той го качил в интернет.
Информацията за порноклипа и участниците в него бързо стигнала до директора на учебното заведение и до ушите на родителите. Те подали сигнал в полицията.
Със случая се е заела Районната прокуратура.
Dnes.bg научи, че въпреки случилото се 14-годишните „порнозвезди” били горди от постъпката си и още разказват на своите съученици за станалото.
"С децата са разговаряли психолози, клипът е свален, а за случая знаят и от отдел "Закрила на детето”, заявиха пред Dnes.bg от комисията по противообществени прояви в ОУ „Гео Милев”. 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.