Пропускане към основното съдържание

Сменете вредния мутренски модел!

„Направете всичко възможно да се промени този мутренски модел, който е вреден за страната!”. Това призова лидерът на ДПС Ахмед Доган на предизборното събрание на партията в Казанлък.


Повече от 400 души препълниха залата, където се проведе събранието.

„За да решаваме проблемите на бъдещето, ние залагаме на предстоящето на бъдещето, а това са младите хора”, отбеляза още Доган.

„Тази младежка организация, която има ДПС и наброява над 25 хиляди души, е в основата на формирането на пътя, по който ще се развиваме”, отбеляза Доган.

Сокола допълни, че разчита на това, че българският избирател винаги е имал усет доколко ще позволи на управляващите да правят каквото си искат.

Зам-председателят на ДПС Лютви Местан подчерта, че гласувайки за ДПС, хората гласуват против ГЕРБ и Атака.

„Защото това управление е опасно, защото след проблемите в Катуница то изпраща рокери при моите братя и сестри в Чирпан и всички ние тук никога няма да допуснем да бъдат погазени правата и свободите на българските граждани, заяви депутатът. „Но противодействието на всичко това е в силата на бюлетината”, допълни той.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.