Пропускане към основното съдържание

Промени в движението заради концерта на Жан-Мишел Жар

Временни промени в организация на движението в София се въвеждат заради концерта на Жан-Мишел Жар в зала "Арена Армеец София" тази вечер, съобщиха от Столичната община.


От 8.00 до 17.00 ч. се забраняват престоят и паркирането на превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията.

От 17.00 до 22.00 ч. се разрешават престоят и паркирането на превозни средства в крайна дясна лента на двете пътни платна на бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията.

От 17.00 до 22.00 ч. при необходимост и по преценка на Пътна полиция може да се забрани влизането на превозни средства в двете посоки, с изключение на градския транспорт по бул. "Асен Йорданов" между бул. "Шипченски проход" и Площада на авиацията, по алеите от бул. "Асен Йорданов" към хотел "Българска армия" и
НПК "Червено знаме", както и по по подходите от бул. "Цариградско шосе" към Площада на авиацията и по бул. "Д-р Г.М. Димитров" между бул. "Драган Цанков" и "Площад на авиацията".

От 16.00 до 23.00 ч. ще се увеличи с два тролейбуса обслужването на линии с номера 4 и 11, както и обслужването на трамвайните линии с номера 20 и 23.

Всички превозни средства на масовия градски транспорт движещи се по бул. "Цариградско шосе" над Площада на авиацията ще минават през кръговото движение ще спират двупосочно на площада на спирки "Площад на авиацията".

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.