Пропускане към основното съдържание

"Атака" пуска за кмет на София Николай Пехливанов

Депутатът Николай Пехливанов ще бъде кандидатът на Атака за кмет на София. Това обяви самият той пред TV7.
Пехливанов коментира, че има визия за генералното решаване на проблемите на столицата. Той заяви, че ако бъде избран за кмет, няма да закрие джамията в София, но ще премахне високоговорителите й.
Днес трябва да бъде първото четене на Закона за устройството на територията, в който Пехливанов, като зам.-председател на Комисията по регионална политика и местно самоуправление, предлага да се прекрати порочната практика междублоковите пространства да се застрояват. Предвижда се собствениците им да се обезщетяват финансово.
Напълно е възможно обаче предложените от Атака промени да не бъдат гласувани. „Имаме саботиране и спиране на всички законодателни инициативи на „Атака“ от страна на партньорите ни от ГЕРБ, заяви изненадващо Пехливанов.
Той обясни, че всички техни инициативи са блокирани от ГЕРБ, като депутатите от управляващата партия гласуват с „въздържал се“. Той даде за пример отхвърления Закон за кадастъра на Огнян Стоичков от парламентарната група на „Атака“.

Още по темата

Относно отцепниците от парламентарната група на „Атака“ Пехливанов коментира, че не приема предателството. „Нагледахме се на политически кенгура в последните 20 години, които скачат от партия на партия“, подчерта депутатът. Той обясни напускането на тримата депутати с факта, че най-вероятно са влезли в договорки.
Пехливанов обясни, че става въпрос и за субсидията за партиите. С напускането на парламентарната група отцепниците щели да получават директно субсидията в размер на 200 000 лв. годишно.
Относно темата за договори за поръчителство, които се твърди, че Волен Сидеров е задължавал депутати на „Атака“ да подписват в полза на офшорни компании на стойност 150 000 евро, Пехливанов коментира, че той не е подписвал подобен документ. „Не трябва да третираме това като скандал“, отсече депутатът от „Атака“.

Източник dnes.bg
Ключови думи: Атака, кмет на софияНиколай Пехливанов 

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.