Пропускане към основното съдържание

НДСВ стои плътно зад Меглена Кунева

Oт НДСВ безрезервно подкрепяме кандидатурата на Меглена Кунева за президент на България.
Tака лидерът на партията Христина Христова коментира новината, че инициативен комитет ще обяви издигането на бившия ни еврокомисар за държавен глава на 6 юни.
Председателят на НДСВ уточни, че все още няма политическо решение от Националния съвет на партията, тъй като няма и фактическа кандидатура, но това е формалност и не се очаква друго решение освен пълна подкрепа за Кунева.
Христова информира, че е в постоянен контакт с регионалните структури на НДСВ и всички те заявяват, че застават плътно зад кандидатурата на Меглена Кунева и зад стремежа й да събере широка гражданска подкрепа.
"Крайно време е България да има държавен глава, който да не е затворен в тесни партийни рамки, един солиден президент за всички българи", изтъкна Христова.
По думите й Кунева е антипод на статуквото, на агресивността и некомпетентността и е доказан български политик в европейско измерение.

Източник dnes.bg
Ключови думи: Меглена Кунева , НДСВ, президентски избори,

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.