Пропускане към основното съдържание

Плевнелиев щял да обмисля за "Дондуков" 2

Издигането на кандидатурата ми в предстоящите избори не стои на дневен ред, имам огромен обем от работа да свърша и ще работя.
Това заяви за пореден път в кулоарите на парламента строителният министър Росен Плевнелиев.
Той обаче допълни, че ако някога някой му постави въпроса за участие в изборите, ще обмисли темата.
„Тъй като всеки ден чувам името си да се спряга за кандидат-президент, за бъдещ премиер или кмет на София, не взимам тези хипотези насериозно“, допълни той.
По думите на Плевнелиев бъдещият президент на страната трябва да е международно познат и да умее да защитава каузата на България навън.
Министърът обаче посочи, че в момента той има "големия късмет" да не се занимава с политика.

Източник dnes.bg
Ключови думи:  Росен Плевнелиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.