Пропускане към основното съдържание

Разчистили "Гьола" за €107 млн.

"107 млн. евро са отишли за разчистване на площадката на АЕЦ "Белене". Има и документи за тези пари“, обяви енергийният министър Трайчо Трайков.
Министърът коментира публикувания одитен доклад от гражданския комитет "Не на Белене“, според който в Белене до сега са потънали 117 млн. евро.
Междувременно Софийската градска прокуратура образува две досъдебни производства за злоупотреби на длъжностни лица от Националната електрическа компания.
"Има и около 35 млн. евро, които не са платени от руската страна на българската НЕК за застраховка и транспорт и те са по-голям проблем, защото за тях няма и документ“, добави Трайков пред Нова телевизия.
Министърът обяви и условията, които са поставени пред руснаците преди окончателното подписване на споразумението.

Още по темата

"Първо, отразяването на изискванията за безопасност в светлината на новите критерии, стрес тестове и т.н., как те са отразени в техническия проект.
Второ, върху преработването на проектодоговора по начин, който да направи възможен в него да влезе и външен инвеститор.
Третото е нов финансов модел, който включва съвременно пазарно изследване, структура на финансирането и начина на определяне на цената.
И четвърто, искаме и подробности за предложеното от тях финансиране", подреди приоритетите Трайков.

Източник dnes.bg
Ключови думи: АЕЦ Белене, енергетика

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност