Пропускане към основното съдържание

"Атака" сюрпризирани от правителствените промени

"Атака" очаква от Министерския съвет аргументация за оставките в правителството и защо се случват точно в този момент. От партията не са били информирани за промените в кабинета.
В сряда изненадващо оставка подаде транспортният министър Александър Цветков. Премиерът Бойко Борисов предложи на поста да го наследи сегашният зам.-министър на транспорта Ивайло Московски.
След Цветков си отиде и зам.-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Марий Косев. На негово място беше назначен депутатът от ПГ на ГЕРБ Делян Добрев, който е зам.-председател на енергийната комисия.
По повод промените депутатът от "Атака" Николай Пехливанов коментира, че е имало индикации, че няколко министри не се справят много добре.
"Когато обаче се прави смяна на министри и зам.-министри, е добре това да бъде внимателно огледано и ясно аргументирано", категоричен е той.
"Задължително трябва да има среща на парламентарната група на "Атака" с номинирания за министър на транспорта, да му чуем програмата и след това можем да говорим за подкрепа", отбеляза депутатът.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.