Пропускане към основното съдържание

Цар Киро и сие със 7-дневен срок да си платят данъците

НАП-Пловдив е поставил 7-дневен ултиматум на Цар Киро да си плати данъците, които фамилията му дължи от 2008 г. до днес.



Кирил Рашков не е плащал налозите за имотите си в Пловдив, които притежава заедно със съпругата си Костадинка, дъщеря си Събка и сина му Ангел.

Чиновници от агенцията са успели да влязат при Рашков в ареста и да му връчат покана за доброволно изпълнение.

Ако той не се съобрази с нея, данъчните ще го дадат на частен съдебен изпълнител.

От данъчната служба в града под тепетата съобщиха, че ще изчакват да изтекат законовите срокове на обжалване и едва тогава ще могат да огласят точните суми, които Рашкови дължат на общинската хазна.

В средата на октомври НАП-Пловдив пристъпи към принудително вземане на старите задължения на Кирил Рашков.

На 18 октомври стана ясно, че фамилията е платила 98 хил. лева неплатени такси за битови отпадъци и такива за недвижими имоти, но до 2008 г.

По неофициална информация останалата сума за три години, които те дължат, е за около половин милион лева.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.