Пропускане към основното съдържание

Кирил Йорданов стана ГЕРБер, пак ще се бори за кмет

ГЕРБ залага на богатия опит на Кирил Йорданов като кмет на Варна и затова Изпълнителната комисия одобри неговата кандидатура за предстоящите местни избори, коментира пред „Фокус” депутатът Павел Димитров.
По неговите думи в ситуацията на финансова криза е задължително опитен човек да е кмет на Варна.
По този начин Йорданов ще бъде подкрепян от ГЕРБ, ако стане кмет на града.
"Така ще бъдат осигурени средства за пречиствателната станция за к.к. Златни пясъци, свлачищата и строежа на нови пътни отсечки", подчерта Димитров.
Снощи Изпълнителната комисия на партията реши окончателно Кирил Йорданов да е кандидатът на ГЕРБ за кмет на морската ни столица.
От партията на премиера са оценили като добра неговата работа през изминалите му мандати.
Само допреди два дни не беше ясно дали Кирил Йорданов ще е кандидатът на ГЕРБ за Варна, след като срещу кандидатурата му скочиха депутати от морската ни столица.
Тогава в публичното пространство се завъртяха още две имена за градоначалник от ГЕРБ – тези на областния управител Данчо Симеонов и на Данаил Папазов, шеф на пристанището в морския град.
Кирил Йорданов бе три мандата кмет на Варна, за първия бе издигнат от БСП, но на втория и третия се кандидатира като независим, червените обаче отново го подкрепиха, към тях се включиха и ДПС.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.