Пропускане към основното съдържание

ДПС прозря зад взривовете политтероризъм

"Тероризмът в политиката е едно от най-страшните явления", коментира заместник-председателят на ДПС Христо Бисеров по повод днешните взривове пред централата на РЗС и клуб на ДСБ в София.
"Тук е мястото да попитаме държавата как се справя с тези проблеми и тя трябва да отговори бързо и ефективно, със задържани и присъди", посочи той.
От ДПС обаче не се ангажираха с някаква хипотеза за взривовете и посочиха, че отговорите на такива въпроси са дължими от специалните органи.
Хората на Сокола изразиха и огорчение от факта, че дискусиите по вота на недоверие се отлагат за следващата седмица.
"Това обаче е право на председателя на парламента, макар да смятаме, че дебатите можеха да се проведат още тази седмица", посочи зам.-прседателят на ДПС Лютви Местан.
На въпрос за думите на премиера Бойко Борисов, че ако кабинетът падне след вота, той ще се кандидатира за президент, Лютви Местан коментира, че няма как двете неща да се обвържат, затова не приема това като сериозен политически език.
"Може би Бойко Борисов търси някакви асоциации с времето, когато беше главен секретар на МВР и след това стана кмет на столицата, но в политическата история всяко повторение е фарс и нещата не се случват по същия начин", коментира Местан.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.