Пропускане към основното съдържание

Сидеров: Не трябва да се подкрепя вотът на БСП и ДПС

Следя форумите в интернет и виждам, че привържениците на сините партии не приемат позицията на ръководството на СДС и ДСБ да се подкрепи вота на БСП и ДПС. Това заяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на „Атака" Волен Сидеров. Самият Мартин Димитров казва, че няма алтернатива на управлението, защо тогава ще гласува за вота, посочи Сидеров. Той беше категоричен, че не трябва да се подкрепя вота на БСП и ДПС, предаде КРОСС.
Защо точно Цветан Цветанов? Защо не Трайчо Трайков? - попита Сидеров, като уточни, че сондажите за шистов газ в Добруджа ще бъдат пагубни за българската земя. Сидеров коментира искането на „Атака" за оставката на вътрешния министър преди време, като посочи, че е разговарял с Цветан Цветанов и се е уверил, че МВР работи усилено.
Ние защитаваме антиколониалния модел, много пъти съм го казвал, подчерта лидерът на „Атака" и добави, че това означава българският бизнес да бъде основен играч на пазара у нас. Подобна политика не се прави с административни мерки и забрани, уточни Сидеров и посочи, че българското правителство трябва да провежда политика за стимулиране на българското предприемачество.
В България данъчната система е обратната на развитите държави - водещи са косвените данъци, а не преките, подчерта Сидеров.
Волен Сидеров заяви, че не вярва на социологическите проучвания и че неговият рейтинг ще се види на изборите, като припомни, че някои социологически агенции са казвали през 2005 г., че няма да отиде на балотаж, но той все пак е отишъл. Той прогнозира балотаж между кандидата на „Атака" и най-вероятно кандидата на ГЕРБ.
През 1996 г. г-н Калфин предаде БСП, като я напусна и това се помни от избирателите на социалистите, коментира лидерът на „Атака" кандидатът на БСП за президент.
Волен Сидеров отказа коментар за изявленията на бивши депутати от „Атака", че са подписали договори, с които гарантират сумата от 150 хиляди евро и посочи, че вече си е казвал мнението по въпроса. „не мога да отговарям за това кой какво е подписал", подчерта лидерът на „Атака".

Източник actualno.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.