Пропускане към основното съдържание

БСП: Борисов да спре да си играе на божество!

През 2010 година са изпълнени и 41 полета с Авиоотряд 28 на обща стойност 123 761,53 лева. От началото на 2011 година до 31 март са извършени четири полета на стойност 13 985,42 лева.
Това отчете премиерът Бойко Борисов по време на редовния парламентарен контрол в отговор на въпрос на червената Корнелия Нинова.
Според нея пътуванията на премиера Бойко Борисов за откриването на нови обекти били, "за да си прави лична реклама и PR".
"В желанието ви да си играете на божество няма как да спасите икономиката, но може да дадете личен пример и да пестите малко", захапа го Корнелия Нинова.
Премиерът я контрира, че няма да прави компромис със своята сигурност и знае как да я гарантира.
"Целта ви не е да водим дебат в Народното събрание, целта ви е да търсите други изяви. За съжаление правилникът ви е такъв, че, ща не ща, трябва да участвам в този театър", каза още Бойко Борисов.
"За да откриеш нещо, трябва да го проектираш, да го финансираш, да го построиш. Ако бяхте направили много, сега държавата щеше да е осеяна с магистрали, щеше да е оправена и ние нямаше какво да правим и щяхме само да вдигаме приходите на населението", обърна се към БСП премиерът.
"Елате на Южната дъга, елате в метрото, в Спортната зала – на 20 юли ви каним да сте добре дошли. То се вижда. Дал съм много пъти личен пример, но специално на вас не бих искал да ви давам повече примери", мотивира се в свой стил Борисов.
Той отчете още, че изминатите километри от колите на Националната служба за охрана (НСО) за периода 1 януари 2010 година – 26 март 2011 година са 79 761.
Разходите за горива за автомобилите на НСО за този период са 113 681,90 лева. Парите за командировки за сметка на Министерския съвет за този период са 1363,80 лева.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.