Пропускане към основното съдържание

Дали Михов е пил алкохол или упойващи вещества?

Две седмици ще са необходими, за да се установи дали в кръвта на починалия бизнесмен Михаил Михов е имало алкохол или упойващи вещества, заяви говорителят на Окръжната прокуратура Нина Панчева.

Тя отказа да коментира официално дали има данни Михов да е имал посетители в хотелската стая в Правец, в която беше открит мъртъв.

В момента са назначени хистологични изследвания, както и изследвания на кръвта.

Засега експертите били категорични, че се касае за бърза сърдечна смърт вследствие на коронарна недостатъчност.

„След като приключат работите на тримата експерти, ще е ясно и какъв ще е ходът на образуваното производство в прокуратурата. Засега то се води срещу неизвестен извършител“, коментира още Нина Пенчева.

До момента има разпитани свидетели и продължават разпитите на всички лица, които имат отношение към случая, посочи тя и добави, че няма задържан.

Още по темата



„Когато се получи сигнал за настъпила смърт и не са установени причините и обстоятелствата около настъпването й, е редно да се изяснят, а изясняването на тези обстоятелства стават по предвидените способи в НК”, коментира Панчева по повод образуваното досъдебно производство по чл. 115 – за убийство.

При извършения оглед на местопроизшествието няма видими външни белези за насилие. 

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.