Пропускане към основното съдържание

Борисов и Цветанов били свързани с "Наглите"

Няма да бъда изненадан, ако на даден етап се окаже, че Борисов и Цветанов са свързани с „Наглите“, коментира Алексей Петров в Ямбол.
Той посочи три аргумента в подкрепа на твърдението си. На първо място, задържаните хора не могат да извършат отвличанията и последващите действия без квалифицирана помощ.
Вторият аргумент – явната близост по времето на министър Миков на Калин Георгиев и Станимир Флоров със сегашните премиер и министър на вътрешните работи и затруднената комуникация на ДАНС с МВР тогава.
И трето – арестът на „Наглите“ е продиктуван от случайна информация, предоставена от задържан за кредитни карти. Прибързаността на извършените арести, без да се стигне до всички нива на групата,предизвикват съмнения, че всичко това е станало, за да се прикрият истинските извършители и тези, които покровителстват тази дейност, смята бившият служител на ДАНС. 

Алексей Петров заедно с председателя на Съюза за стопанска инициатива Теодор Дечев се срещнаха с представители на малкия и средния бизнес в Ямбол.
Да се извърши национализация на банките, получили огромен дял от държавните депозити, което на практика означава държавна помощ за тях, настояват от Съюза.

Държавата трябва да влезе пропорционално на внесените депозити в управлението на корпоративна търговска банка и вероятно ще има повече от 51% от собствеността на банката, смятат от Съюза за стопанска инициатива.
Държавата трябва да се завърне на банковия и финансов пазар, да възстанови конкурентната среда на кредитния пазар и да отпуши кредитирането на малките и средните предприятия с нормални лихви, настояват още от ССИ.
Припомняме, че преди ден Даниел Димитров – Релето, и Радослав Лебешковски от групата на „Наглите“ обявиха, че са били подлагани на натиск от прокурор Бойко Найденов. Цветанов обаче категорично ги опроверга.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.