Пропускане към основното съдържание

Романтиката умира. Естествено, виновни са мъжете

Романтиката умира, защото мъжете са забравили изкуството да ухажват нежните си половинки, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.
В допитването са участвали 1176 души. Данните от анкетата сочат, че повечето жени не са получавали изненадващ подарък от партньорите си повече от година.
20% от дамите споделят, че са се отказали да очакват цветя от своите партньори и си ги купуват сами.
Кавалерството отмира още по-бързо сред младите мъже. Само 10% от представителите на силния пол под 25-годишна възраст правят неочаквани подаръци на половинките си.
Над 50% процента от младите жени или плащат, или делят сметките на първа среща.
"Подаръците са важно средство за поддържане на любовта. С тях хората трябва да показват мисълта за партньора си, а не финансовите си възможности", казва анализаторът Джаки Браун.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.