Пропускане към основното съдържание

Бечи-бечи... Опа, това е жена

Фермери ще си търсят жена в ново риалити предаване. Селската идилия ще радва зрителите на Нова телевизия, съобщиха от медията.
За целта започва кастинг за мъже, които се занимават с фермерство и вярват в голямата любов.
Ергените ще бъдат ухажвани от жени, които ще се борят за място в сърцата им, преминавайки през няколко етапа на селекция.
За да участва в шоуто, кандидатът трябва да е фермер и да е готов да даде брачен обет, уточняват организаторите на риалитито.
Мъжът трябва да е на възраст между 20 и 60 г., да бъде отговорен и грижовен, но също изобретателен и чаровен.
На този етап няма изискване за броя на добичетата, които фермерът притежава.
Новият риалити проект "Фермер търси жена" ще започне у нас през септември. Реализиран е в общо 23 държави.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.