Пропускане към основното съдържание

Син на Кадафи любел наша Дафинка

Един от синовете на либийския лидер Муамар Кадафи - Саади, е имал 6-годишна връзка с българка на име Дафинка Мирчева, съобщи британският таблоид „Дейли мейл”.
Сънародничката ни разказва пред изданието, че се е запознала с него през 2004 г. в нощен клуб в Париж, където тя работела като танцьорка. Тогава Дафинка била на 21 години, а той на 31 г.
Запленен от българката Саади й предложил да отлети с него на следващия ден за Карибските острови, но тя отказала.
След първата им среща той започнал да обсипва Дафинка с подаръци и предложения за брак, въпреки че вече бил женен за дъщеря на либийски генерал. Когато най-накрая тя се съгласила да излизат, Саади платил 580 000 евро, за да свири на рождения му ден в Кан любимата група на Дафинка - Pussycat Dolls.
Либиецът ползвал частни самолети, луксозни хотели и се движел в лимузини. Саади пиел, дрогирал се и биел слугите си.
"Нямам приятели, само слуги", казал либиецът на Дафинка, която разкрива тъмните му страни, прикрити зад скъпите дрехи и лукса.
"Парите не са нищо. Той винаги имаше черни куфари, пълни с хиляди банкноти", казва сънародничката ни.
Той искал от нея секс с други мъже, предлагал й дрога. Българката го описва като „незрял" и разглезено дете, постоянно молещо я за любов и нежност. Тя отказвала да прави секс с него, което го вбесявало.
Тя разказва още, че навремето го помолила да помогне за освобождаването на българските медицински сестри.
"Дейли мейл" публикува снимка на Дафинка и Саади от сафари в Танзания и любовно писмо на либиеца до българката, написано върху бланка от елитен парижки хотел.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Имената на джуджетата на дядо Коледа

Счита се, че коледните помощници или повече известни като коледните джуджета на дядо Коледа , произхождат от скандинавските домашни гномчета, познати още от езическата епоха. Съществува поверие, че домашните гномчета пазят дома от злото и са услужливи към хората, които заслужават добро отношение, но към останалите те могат да бъдат изключително зли. В средата на ХIX век скандинавските писатели създават нов образ на познатите гноми - коледни елфи, които правят пакости, но имат добри сърца. Колкото по-популярен става празникът Коледа, толкова повече се пише за елфите и се описват като верни приятели на дядо Коледа.