Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ сам-саминка, но пък силна

През четирите години от своето съществуване ГЕРБ доказа, че е солиден, отговорен и успешен политически проект.
Това каза в декларация от името на Парламентарната група председателят й Красимир Велчев.
За това време безспорно успяхме в нещо, което бяхме заложили от самото начало – да заслужим с откритост и отговорност доверието на хората. Затова днес, след две години управление, ГЕРБ е партия, която има най-широка обществена подкрепа.
Декларацията:

По волята на избирателите ние нямаме сигурно парламентарно мнозинство, но и в живота няма сигурни гаранции за успех.

Ние получихме доверието на 1,670 млн. български избиратели, които поискаха да имат самочувствие, да живеят и успяват, да бъдат управлявани като европейци. Без да допускаме компромиси в името на политическа стабилност и партиен комфорт.

Днес обаче, след две трудни години, в етап на световна финансова криза, без гарантирано мнозинство, с лъжливи и лицемерни политически атаки от всички партии, с компроматни похвати, от страна на засегнати икономически интереси.

ГЕРБ е сама, сама но по-силна. По-силна, защото не предаде доверието на избирателите си и не изтъргува гласовете им въпреки политическите оферти, които получавахме.

Всичко това няма да ни разколебае да отстояваме нашите принципи на управление, завърши словото си Красимир Велчев.
Накрая той се обърна към опонентите на ГЕРБ и отляво, и отдясно с призива: "Опитайте се да бъдете по-честен и по-отговорен наш коректив!"
По думите му ГЕРБ заявяват, че ще продължат да работят, без да допускат компромиси в името на политическата стабилност и партиен комфорт.

Източник dnes.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност