Пропускане към основното съдържание

Пожелания за 8 Март

Пожелания за 8 Март

Нека в живота ти винаги присъстватхармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа, като пролетните цветяи желана като пролетта! Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее! Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!

Не пренебрегвай силата си на жена - уважавай я, отглеждай я внимателно и с много грижи! Честит 8-ми март!

Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, съзидателна и животворна сила! Бъди жена!Желая ти момиче обичливо, да си намериш ти момче красиво, с волята на Зевс,силата на Херкулес,погледа на Аполон и красотата на АЛЕН ДЕЛОН. Честит 8 март!

Очите ти са нежен свят, устните ти - топъл шоколад, просто казано накратко, ти си нещо много сладко! Бъди все така красива и готина и честит 8-ми март!

Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее! Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!

Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба - но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си! Честит 8 март!
Бъди силна и винаги продължавай напред и нагоре!Нека в живота Ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа като пролетните цветя и желана като пролетта. Честит 8 март!
Очите ти са нежен свят, устните ти - топъл шоколад, просто казано накратко, ти си нещо много сладко! Бъди все така красива и готина и честит 8-ми март!

Днес ще ти се случи всичко най-прекрасно,а довечера ще те обичам страстно. Любовта моя, ще е вечно твоя.Грижи и неволи забрави, празника с усмивка посрещни! Дните да минават и да не тежат, годините да се трупат, но да не личат. Честит празник мила мамо, днес ти показвам моята обич с подарък, а през останалото време много ще те слушам. Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени! Съхранете женствеността и лъчезарието си!Обичайте и бъдете обичани! Бъди звезда за всички, но слънце само за мен. С душата си обичай всички, но със сърцето само мен. Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!
Ти си стихия - не забравяй това! Светът има нужда от твоя огън и от твоята усмивка на жена!Не пренебрегвай силата си на жена - уважавай я, отглеждай я внимателно и с много грижи!Честит 8-ми март! Пожелавам ти смелост, за да мечтаеш, и дързост, за да осъществиш мечтите си! Можеш да бъдеш всичко, което пожелаеш!

Честит и весел празник  пожелание за здраве и споделена любов! Бъди мила и добра, бъди скромна в любовта,  бъди горда за това, че носиш името-жена. Нека в живота Ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Бъди винаги свежа като пролетните цветя и желана като пролетта.Като девойка бъди скромна,като съпруга бъди вярна, като старица бъди добра. Жени, недейте остарява,бъдете като липовия цвят-макар че в юли прецъвтява,години пази своя аромат. Бъди винаги добра,бъди цвете, светлина,бъди топъл скут и вяра,бъди ХУБАВА ЖЕНА!
Мила моя мамо, сладка и добричка.Как да кажа, мамо,колко те обичам?Мама е слънце!Мама е усмивка! Мама е щастие! Мамо, мамо, ти си слънчице, звездичка. Ние знаем, че от тебе няма по-добричка. Най-красивия подарък искам да й поднеса -като слънце да е ярък,да блести като роса. Твоята специална усмивка,безгрижния ти смях,топлината на твоите ласки са достатъчни да те обичам!
Честит празник!

Обичам те силно,обичам те страстно, желая ти на този ден всичко най-прекрасно! Честит 8-ми март!

Нека в живота ти винаги присъстват хармонията и багрите на пролетта! Честит 8-ми март! 
Източник sanovnik.bg

Коментари

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Коледни стихотворения за деца

Елхичке зелена, в гората родена, с дъх чуден на прясна смола и с тънички листи тъй нежни и чисти, на гости при нас си дошла. ............

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Ти знаеш,че малко мисля и много говоря. На днешния ден обаче мислих дълго-о и го измислих: Наздраве, да ти е живо и здраво името!

Ралица Тошкова в порно снимка

В общество от педали и вечни скандали се взриви и още един сексскандал, този път на невероятния модел  Ралица Тошкова , врътнала едно фелацио на предполагаемия късметлия Владо Арабаджиев, с когото се знае, че красавицата има отношения. Стана модерно да гледаме порно снимки и клипове на звезди, така че скоро време ще вземат да ни станат банални, но дотогава има още какво да се види. На всички бе любопитно да надникнат в дебрите на сексуалните възможности , които  адреналинката  Яна  показа пред цяла България или пък на други звезди, но определено тя бе в класацията топ десет зад позиция номер 1. Сега има и други кандидатки да си показват “дреболиите” като вече споменатата палавница Тошкова. Девойчето е имала много любовници като например футболиста Ники Михайлов и Александър Младенов, както и още една тайфа с известни пелейбои, така че кой е на знаменития фотос, не се знае, въпреки че за най-вероятен се смята  Арабаджиев . В крайна сметка може да заключим, че с възможност